okupanti-provodyat-poshuku-prizovnikiv-yaki-ukhilyayutsya-vid-sluzhbi-rozvidka

Окупанти проводять пошуку призовників, які ухиляються від служби – розвідка

 • 8470 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Російська окупаційна адміністрація збирається проводити так званий "місячник уточнення обліку військовозобов’язаних". Про це під час щоденного брифінгу повідомив спікер прес-центру Міноборони України полковник Олександр Мотузяник, передає УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, протягом квітня-травня цього року військкомати, спільно з так званими органами МВС перевірятимуть наявність приписного складу за місцем проживання та працевлаштування. При цьому, під виглядом проведення рейдів з пошуку дезертирів та військових злочинців, затримуватимуться для "з’ясування обставин" усі особи призовного віку, які не зможуть документально підтвердити перебування на військовому обліку", - сказав Мотузяник.

За даними розвідки, у населених пунктах окупованої території Донбасу, під виглядом пошуку незареєстрованої зброї, боєприпасів та наркотичних речовин, вже розпочато так звані "фільтраційні заходи", які також спрямовані на виявлення не облікованих осіб для призову на військову службу.

Нагадаємо, 4 квітня бойовики 10 раз порушили режим припинення вогню, було застосовано заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП