okupanti-skupchuyutsya-na-svativschini-gayday

Окупанти скупчуються на Сватівщині - Гайдай

 • 127250 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Російські окупанти скупчуються на Сватівщині на Луганщині, мінують мости та посилюють «відмінений» контроль на кордоні з росією. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram, передає УНН.

Цитата

«Окупанти скупчуються на Сватівщині, мінують мости та посилюють «відмінений» контроль на кордоні з росією», - написав Гайдай.

Деталі

Окрім того, він повідомив, що на тлі повідомлень про масовий виїзд із захоплених територій підрядників із росії та вкрай негативної якості їхньої діяльності окупанти хизуються ремонтами у Привіллі.

«Там вони в одній зі шкіл у середині жовтня розпочали скління фасаду. Інформують, що перший поверх вже завершили. Про яке опалення може йтися, якщо заклади освіти досі без вікон? Незадоволені місцеві жителі й посиленням контролю на межі так званих «лнр» та «днр» з росією. Хоча відміна митниці вже закріплена на законодавчому рівні в держдумі», - розповів Гайдай.

За його словами, як і якістю зв’язку – окупанти вмикають і вимикають його, коли їм заманеться.

«Так, в селах Сватівського району, де росіяни зараз укріплюються, подзвонити можна виключно десь із пагорба, якщо знаєш місця», - додав Гайдай.

Доповнення

У Луганській області російські війська вибудовують багатошарову оборону та активно мінують першу лінію фронту. 

Гайдай раніше повідомляв, що українські військові продовжують звільняти Луганщину, але не так стрімко, як це було в Харківській області, тому що зник ефект несподіванки.

Українські Національні Новини

Війна