okupanti-sogodni-dekilka-raziv-vdarili-po-khersonu-ye-postrazhdali-na-infrastrukturnomu-obyekti

Окупанти сьогодні декілька разів вдарили по Херсону: є постраждалі, у тому числі на інфраструктурному об’єкті

 • 788868 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Від початку поточної доби російські окупанти знову обстріляли Херсон. Як повідомив журналісту УНН пресофіцер сил оборони Херсону Дмитро Плетенчук, є постраждалі серед населення, також на інфраструктурному об’єкті.

Цитата

“Сьогодні, на жаль, починаючи, буквально від початку самої доби, відбулося декілька обстрілів Херсона – і вранці, і протягом дня. Станом на зараз є інформація про те, що маємо все ж таки постраждалих. Їх не менше двох, але їхній стан мені зараз не відомий. Проте, можу підтвердити, що вони, на жаль, є. І постраждалі, у тому числі, на одному з інфраструктурних об’єктів, поки що не можу сказати, на якому, але тим не менш. Це один з непромислових об’єктів в життєзабезпеченні міста”, – сказав Плетенчук.

Деталі

Пресофіцер додав, що внаслідок обстрілів зранку відбулися пожежі в гаражах. Також обстріляно склад одного з підприємств, де виникла дуже велика і значна пожежа. Наразі уточнюється інформація, чи вдалося рятувальникам її ліквідувати.

Доповнення

Російські військові 21 лютого 51 раз обстріляли Херсонську область, п'ятеро цивільних загинули, ще 21 отримав поранення.

Українські Національні Новини

Війна