okupanti-sogodni-mozhut-chiniti-provokatsiyi-u-zaporizkiy-oblasti-ova

Окупанти сьогодні можуть чинити провокації у Запорізькій області - ОВА

 • 181485 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Російські окупанти можуть провести можливі провокації під час показових акцій святкувань 9 травня під назвою “Безсмертний полк”, аби звинуватити Сили оборони України в нищенні власного народу. Про це йдеться у ранковому зведенні Запорізької обласної військової адміністрації, пише УНН.

Цитата

“Запорізька обласна військова адміністрація застерігає, що сьогодні, 9 травня 2022 року, загарбники планують провести можливі провокації під час показових акцій святкувань під назвою “Безсмертний полк”, аби звинуватити Сили оборони України в нищенні власного народу. Є вірогідність, що росіяни, переодягнені у форму ЗСУ, будуть нападати на мирні колони людей, кидати шашки у натовп, відкривати стрілянину”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Також, за повідомленням від місцевих жителів, у Пологах російські військові розстріляли біля 20-и своїх автомобілів, тільки щоб не їхати на лінію фронту, сказавши, що це зробили представники руху опору на тимчасово окупованій території Запорізького краю.

Доповнення

Через напружену безпекову ситуацію тимчасово обмежили виїзд із Запоріжжя. Евакуаційні коридори у бік міста будуть відкриті виключно на в'їзд до обласного центру.

Українські Національні Новини

Суспільство