okupanti-u-lugansku-proponuyut-vakansiyi-vantazhnikiv-sanitariv-u-morgi-ova

Окупанти у Луганську пропонують вакансії вантажників-санітарів у морги - ОВА

 • 793175 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. У тимчасово окупованому Луганську загарбники пропонують вакансії вантажників-санітарів у приміщеннях, облаштованих під морги. Про це повідомляє УНН, посилаючись на Telegram Луганської ОВА.

Деталі

Зазначається, що оголошення щодо роботи в морзі розповсюджуються по місту Луганськ і у російських соціальних мережах. Окупанти пропонують повну зайнятість, вихідні за погодженням. У оголошеннях вказують, що досвід роботи не потрібен, перший день – випробувальний.

За роботу у морзі окупанти пропонують потижневу оплату, однак уточнюють, що це орієнтовно.

Цитата

"росіяни вже не в змозі самостійно впоратися з чисельними тілами загиблих, тому вимушені брати на роботу місцевих. Та якщо у Луганську це відбувається більш-менш добровільно, то в інших містах коїться справжній безлад. До прикладу, у Кадіївці є випадки, коли людей зупиняли на вулиці, відвозили до моргів і змушували декілька годин там відпрацювати.", - зазначають в ОВА.

Нагадаємо

У Луганську, на території пологового будинку міської лікарні № 3 та пологового будинку обласної лікарні, окупанти розгорнули "польовий шпиталь", де лікують російських військовослужбовців.

Українські Національні Новини

Війна