okupanti-uviyshli-u-tsentralni-rayoni-syevyerodonetska-golova-ova

Окупанти увійшли у центральні райони Сєвєродонецька - голова ОВА

 • 149925 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Російські окупанти увійшли у центральні райони Сєвєродонецька на Луганщині, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, пише УНН.

Цитата

"Росіяни відкрили вогонь по заводу "Пролетарій" та об’єднанню "Азот", увійшли у центральні райони Сєвєродонецька. Так, росіяни ведуть штурмові дії, закріплюються в центрі Сєвєродонецька, при цьому продовжуючи руйнувати інфраструктуру і об’єкти промисловості", - зазначив Гайдай у Telegram.

Деталі

Голова Луганської ОВА вказав, що "штурмові дії 31 травня окупанти проводили у північних, південних та східних районах Сєверодонецька, закріплюються у центрі міста".

З його слів, з боку ворога продовжується цинічне знищення житлового фонду.

"Крім того, росіяни намагаються витіснити підрозділи наших військ із займаних позицій у районах Білогорівки та Врубівки. Застосували штурмову та армійську авіацію у районах Комишувахи і Ниркового. За минулу добу відбито дев’ять атак ворога, знищено два танки, тринадцять артилерійських систем, вісім бойових броньованих машин та шість ворожих автомобілів", - повідомив Гайдай.

Доповнення

31 травня Гайдай повідомляв, що більша частина Сєвєродонецька контролюється росіянами. І що місто не оточене, і передумов для цього немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП