okupanti-v-melitopoli-znayshli-sche-odin-sposib-shukati-partizaniv-mer

Окупанти в Мелітополі знайшли ще один спосіб шукати "партизанів" - мер

 • 479754 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Російські окупанти в Мелітополі Запорізької області винайшли ще один спосіб кошмарити жителів і шукати "партизанів". Сьогодні оголосили про "замінування", щоб оглянути приміщення та перевірити людей. Про це повідомив мер міста Іван Федоров у Telegram, пише УНН.

Цитата

«Окупанти в Мелітополі винайшли ще один спосіб кошмарити мешканців і шукати "партизан". Діють по сценарію. Сьогодні оголосили про замінування кількох об’єктів та житлових будинків, вигадавши історію про "анонімні дзвінки". Мабуть забули, що анонімно в окупації дзвонити неможливо, адже всі номери прив'язані до паспортів», - написав Федоров.

За його словами, росіяни використали це як привід, щоб оглянути приміщення та перевірити людей.

Проте він зазначив, що цього разу окупанти самі ж спростували інформацію.

«Але невідомо, який сценарій реалізують наступного разу – може знову спростують, може "виявлять вибухівку", яку самі ж і підклали, а може щось підірвуть, додавши до безкінечного переліку жертв окупації мирних мелітопольців», - зазначив Федоров.

Доповнення

росіяни виділили 18,5 мільярдів рублів на "зомбування" дітей та проводять у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області набір до організацій по типу "юнармії". Таким чином вони намагаються нав'язати пропаганду рф.

Українські Національні Новини

Війна