okupanti-vdarili-chotirma-raketami-po-mikolayivschini-ok-pivden

Окупанти вдарили чотирма ракетами по Миколаївщині – ОК "Південь"

 • 224871 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. На Миколаївщині російські окупанти вдарили чотирма ракетами по раніше зруйнованому залізничному мосту в районі села Трихати. Про це повідомило оперативне командування "Південь", інформує УНН.

Цитата

"По Миколаївщині нанесено масований ракетний удар із застосуванням стратегічної авіації. Чотирма крилатими ракетами противник вдарив по раніше зруйнованому залізничному мосту в районі села Трихати", – ідеться у повідомленні.

Деталі

Також окупанти атакували чорноморське узбережжя Миколаївської області та тилові райони українських позицій. Як повідомили в ОК "Південь", ворог намагається посилити психологічний тиск на мирне населення та підрозділи сил оборони, щоб знизити динаміку контрнаступальних дій.

Опівночі рашисти "Ураган" атакували Очаков. Окрім того, з артилерії та реактивними системами залпового вогню обстріляли обласний центр Миколаївщини – уражено промислові підприємства, автодорожні розв’язки, об’єкти міської та приміської інфраструктури. Дані про постраждалих уточнюються.

У Чорному морі наразі перебуває два кораблі – носії крилатих ракет. Ще три великих десантних кораблі прямують до пункту базування в Севастополі. Решта одиниць чорноморського флоту рф зосереджена в базах тимчасово окупованого Криму.

Нагадаємо

1 червня окупанти вкотре обстріляли житлові квартали Миколаєва – загинуло двоє людей і ще двоє дістали поранення. Також було пошкоджено дві багатоповерхівки, чотири приватні будинки та господарські будівлі. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП