okupanti-vdarili-po-trenuvalniy-bazi-kharkivskogo-fk-metalist-1925

Окупанти вдарили по тренувальній базі харківського ФК "Металіст 1925"

 • 154771 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Російська ракета влучила по навчально-тренувальному центрі ФК "Металіст 1925" у селищі Високий на Харківщині. Зокрема, у будівлях вибиті майже всі вікна, сильно пошкоджені фасади. Про це повідомляє клуб у Facebook, передає УНН.

Цитата

"Внаслідок ракетного удару зі сторони російського Бєлгороду значних пошкоджень зазнав навчально-тренувальний центр у селищі Високий. Ракета влучила по території НТЦ, залишивши після себе вирву глибиною у п'ять метрів", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що у будівлях вибиті майже всі вікна, сильно пошкоджені фасади, внутрішні приміщення та деякі комунікації, знищено частину закупленого обладнання та екіпірування команди на новий сезон.

"Дісталося і футбольним полям, які також зазнали ушкоджень. Вибух був такої сили, що залишки ґрунту розкидані в радіусі більше ста метрів від його епіцентру", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Харківщину не припиняє обстрілювати ворог, за минулу добу, 3 червня був ракетний удар по Харківському району, серед поранених у Балаклії - 11-річна дитина.

Українські Національні Новини

Суспільство