okupanti-vedut-obstrili-po-vsiy-liniyi-frontu-vid-maryinki-do-limana

Окупанти ведуть обстріли по всій лінії фронту від Мар’їнки до Лимана - ОВА

 • 157603 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Російські окупанти ведуть обстріли по всій лінії фронту від Мар’їнської до Лиманської громади. За сьогодні в Донецькій області пошкоджено 27 житлових будинків та 8 споруд цивільної інфраструктури. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, передає УНН.

Цитата

«Росіяни ведуть обстріли по всій лінії фронту від Мар’їнської до Лиманської громади. Всього за сьогодні в області пошкоджено 27 житлових будинків та 8 споруд цивільної інфраструктури. У Мар’їнській громаді ворог обстріляв ще одну школу – цього разу в Єлизаветівці. Під мінометний обстріл потрапила Красногорівка – більша частина міста знеструмлена», - написав Кириленко.

Деталі

За його словами, школа і будівля суду повністю знищені внаслідок вчорашніх обстрілів у Лимані.

«Також серйозних ушкоджень зазнали дві багатоповерхівки в місті: є повністю вигорілі квартири. Під обстрілом знову Авдіївській коксохімічний завод та житлові квартали міста – наразі немає інформації щодо постраждалих», - повідомив Кириленко.

Окрім того, за його словами, Очеретине зазнало чергового авіаудару – пошкоджено будинок та господарське приміщення. Також від обстрілів постраждали житлові масиви інших сіл громади: Соловйового і Красногорівки.

«На Світлодарському напрямку було пошкоджено електропостачання до Новолуганського, але на вечір фахівці його вже відновили. У Торецькій громаді під вогнем Нью-Йорк та Суха Балка. У Нью-Йорку є один поранений, у Сухій Балці пошкоджено будинок та крамницю», - повідомив Кириленко.

Доповнення

Кириленко повідомляв, що війська рф не змогли перерізати трасу на Бахмут.

Українські Національні Новини

Суспільство