okupanti-vikhvalyayutsya-scho-navchilisya-gramotno-maroderiti-v-ukrayini-perekhoplennya-sbu

Окупанти вихваляються, що навчилися "грамотно мародерити" в Україні - перехоплення СБУ

 • 127494 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Російські окупанти вихваляються, що навчилися "грамотно мародерити" в Україні. Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які є у розпорядженні СБУ, пише УНН.

Цитата

В СБУ повідомляють, що вони радіють, що знайшли спосіб, аби в них нічого не відбирали, а все награбоване на нашій землі можна було безперешкодно переправити до рф.

"Мы когда в деревне стояли, мы с пацанами, нах*й, хату вскрыли. И знаешь, чо я оттуда вынес? Компьютер, нах*й… Компьютер, стоимостью примерно тысяч 150. Я его домой привезу", - радіє загарбник.

Зазначається, що на ремарку своєї матері, що в нього можуть відібрати награбоване, спокійно відповідає: "Та не отберут. Мы, это, знаем, куда заныкать. Мы все грамотно делаем".

"Знаєте, які емоції це викликало у жінки? Подив і захоплення синочком! Схоже, в росії не навчають своїх дітей, що красти - це гріх і злочин. Що на комп’ютер та ювелірні прикраси слід заробити. Що ж, наші доблесні ЗСУ продовжують давати ворогу уроки ввічливості. Наразі їх уже засвоїли близько 22 тис. загарбників", - повідомили в СБУ.

Доповнення

В СБУ повідомляли, що батьки окупантів закликають синів мародерити в Україні на повну.

Українські Національні Новини

Суспільство