okupanti-vlashtuvali-paradi-na-9-travnya-u-trokh-oblastyakh-ukrayini-mvs

Окупанти влаштували паради на 9 травня у трьох областях України – МВС

 • 604269 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. На 9 травня російські окупанти влаштували "паради перемоги" у Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях. Про це на брифінгу повідомила речниця Міністерства внутрішніх справ України Олена Матвєєва, передає УНН.

Цитата

"Окупанти вчора організували проведення ряду акцій у містах Бердянськ, Енергодар, Мелітополь, Херсон, Нова Каховка, та Скадовськ. Особливо цинічним виглядав так званий "парад перемоги" у Маріуполі за участі дениса пушиліна, ватажка псевдореспубліки "ДНР". Маріуполь вже декілька місяців залишається заблокований російськими військовими, вони постійно обстрілюють квартали мирних мешканців, цивільну інфраструктуру і не дають провести туди гуманітарну допомогу. Доки весь цивілізований світ згадував жертв війни, росія буквально танцювала на кістках у Маріуполі. 9 травня для росії – не день перемоги, а день величезної ганьби", – зазначила речниця.

Додамо

Також Матвєєва повідомила, що українці і далі масово не йдуть на контакт з окупантами. Вони відмовляються з ними співпрацювати, незважаючи на масштабну гуманітарну кризу і тиск зі сторони російських військових.

Нагадаємо

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що окупанти замість параду до Дня перемоги розгорнули у Маріуполі 300-метрову георгіївську стрічку та запалили "вічний вогонь".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП