okupanti-vrantsi-obstrilyali-kupyansk-ova

Окупанти вранці обстріляли Куп'янськ - ОВА

 • 930740 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Російські окупанти сьогодні вранці обстріляли Куп'янськ в Харківській області. Учора на невідомому вибуховому пристрої у полі підірвалися двоє чоловіків. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, передає УНН.

Цитата

«Минулої доби ворог масовано обстрілював Куп'янський, Харківський та Чугуївський райони. Під вогнем були Куп'янськ, Вовчанськ, Стрілеча, Двірічна та інші населені пункти. Сьогодні о 6 ранку ворог обстріляв Куп'янськ. Снаряди влучили у відкриту місцевість біля житлового будинку. Горіли гаражі. Попередньо – без постраждалих», - написав Синєгубов.

Деталі

За його словами, вчора у Дворічній Куп'янського району загинули 2 цивільних – чоловік та жінка. У селищі Козача Лопань Харківського району незначних ушкоджень зазнала та була госпіталізована 70-річна жінка, у Вовчанську поранена жінка 60 років, повідомив Синєгубов.

Окрім того, він зазначив, що 26 січня між селами Червоне та Велика Комишуваха Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої у полі підірвалися двоє чоловіків 40 та 35 років. Медики оцінюють стан одного з поранених як важкий, іншого – середньої тяжкості.

Доповнення

Напередодні росіяни вдарили ракетою по Куп'янську, дісталося особистому авто співробітника поліції.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти вранці обстріляли Куп'янськ - ОВА

     • 930740 переглядiв

    Окупанти вночі вкотре обстріляли Нікопольський район

     • 853898 переглядiв