okupanti-vvodyat-rezervi-z-rf-dlya-zberezhennya-sukhoputnogo-koridoru-mizh-rostovskoyu-oblastyu-ta-krimom

Окупанти вводять резерви з рф для збереження сухопутного коридору між Ростовською областю та Кримом

 • 147971 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Для збереження сухопутного коридору між Ростовською областю та тимчасово окупованим Кримом рашисти збільшують вогневі спроможності військ на Слобожанському напрямку, знімають зі зберігання озброєння, а також вводять резерви з рф. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН.

Деталі

Мотузяник розповів, що основною метою окупантів наразі залишається вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримським півостровом, а також блокування морських комунікацій України у північно-західній частині Чорного моря.

"З метою збереження сухопутного коридору між Ростовською областю та АР Крим ворог продовжує створення другого і третього рубежів оборони на Південнобузькому напрямку, проводить інженерне обладнання позицій, збільшує вогневі спроможності військ на Слобожанському напрямку, знімає зі зберігання озброєння, а також вводить резерви з території росії", - розповів Мотузяник.

Доповнення

Раніше Мотузяник повідомляв, що тактичними планами російських окупантів є, зокрема, забезпечення стійкості сухопутного коридору між Ростовською областю та тимчасово окупованою територією Криму, а також блокування морських комунікацій України у північно-західній частині Чорного моря.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП