okupanti-z-chastkovim-uspikhom-zdiysnili-nastup-v-kamyantsi-genshtab

Окупанти з частковим успіхом здійснили наступ в Кам’янці, - Генштаб

 • 108182 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Генштаб у своєму ранковому зведенні повідомив, що окупаційні війська рф з частковим успіхом здійснили наступ в Кам’янці, передає УНН.

Деталі

Розпочалася 141 доба повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Сіверському напрямку ворог обстріляв із мінометів та реактивних систем залпового вогню райони Дорошівки та Грабовського Сумської області.

На Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках активних дій ворог не вів. Обстріли зафіксовано поблизу 16 населених пунктів. Ворог завдав авіаційних ударів неподалік Авдіївки та Кам’янки. Здійснював наступ у напрямку населеного пункту Кам’янка, має частковий успіх.

На Південнобузькому напрямку противник зосереджує зусилля на недопущенні наступу підрозділів Сил оборони України. Здійснював обстріли зі ствольної та реактивної артилерії і танків по лінії зіткнення.

Фіксуються випадки незадовільного продовольчого забезпечення окупаційних військ. За наявною інформацією, залишається низьким рівень укомплектування командирами взводів у підрозділах 2-ї загальновійськової армії Центрального військового округу. Причина - значні втрати та відмова від участі у бойових діях на території України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти намагалися винищувачами атакувати острів Зміїний.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП