okupanti-za-dobu-zavdali-22-aviatsiynikh-udari-a-takozh-zdiysnili-29-obstriliv-z-rszv-genshtab

Окупанти за добу завдали 22 авіаційних удари, а також здійснили 29 обстрілів з РСЗВ - Генштаб

 • 709434 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Протягом доби противник завдав 22 авіаційних удари, а також здійснив 29 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, передає УНН із посиланням на зведення Генштабу.

Деталі

За даними Генштабу, російська федерація не відмовляється від своїх намірів щодо окупації України та продовжує вести повномасштабну збройну агресію.

"Основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Ворог й надалі порушує норми Міжнародного гуманітарного права, продовжує завдавати ударів, здійснювати артилерійські обстріли цивільних об’єктів та будинків мирного населення.

Цитата

"Протягом доби противник завдав 22 авіаційних удари, а також здійснив 29 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Зокрема, ворог використав 1 БпЛА типу Шахед-136. Дрон ліквідовано. Загроза ракетних ударів залишається по всій території України", - додали у Генштабі.

Раніше

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 155 530 осіб, 3 436 танків, 303 літаки, 289 гелікоптерів та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП