okupanti-zablokuvali-u-mariupoli-facebook-ta-instagram-teper-povidomlyayut-pro-problemi-sche-y-z-whatsup

Окупанти заблокували у Маріуполі Facebook та Instagram. Тепер повідомляють про проблеми ще й з What’sUp

 • 161126 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. У зв’язку з початком блокування окупантами на території Маріуполя і окупованой частини Донецької області Facebook та Instagram можливи проблеми зі зв’язком з рідними у мессенджері What’sUp. Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Цитата

«Маріуполь. В зв’язку з початком блокування окупантами на території Маріуполя і окупованой частини Донецької області Facebook та Instagram можливи проблеми зі зв’язком з рідними не тількі через приватні повідомлення в них, але й у What’sUp!

Передбачте з близькими інші резервні калали зв’язку. Нагадуємо, що популярний Viber дуже вразливий до зламу ФСБ», - написав Андрющенко.

Доповнення

Підтримувані росією бойовики на Донбасі заявили, що заблокували доступ до соцмереж Facebook та Instagram у районах, які вони незаконно контролюють з 2014 року.

Так зване «міністерство комунікацій» угруповання «ДНР» заявило, що цей крок здійснили «для захисту жителів «ДНР» від забороненої інформації, яка загрожує їхньому життю».

Підконтрольні росії угруповання в ОРДЛО заявили 11 травня, що заблокували доступ до соцмереж також і тому, що там буцімто розміщуються заклики до насильства щодо російськомовних.

Українські Національні Новини

Суспільство