okupanti-zachinyayut-mariupol-na-vyizd-ta-na-viyizd-na-vsi-vikhidni

Окупанти зачиняють Маріуполь на в’їзд та на виїзд на всі вихідні

 • 192418 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Російські окупанти зачиняють Маріуполь на в’їзд та на виїзд з пятниці до понеділка. Будуть проводитись посилені фільтраційні та антипартизанські заходи. Про це інформує радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram, пише УНН.

Цитата

«З 16:00 п’ятниці до 6:00 понеділка окупанти зачиняють місто на в’їзд та на виїзд. Будуть проводитись посилені фільтраційні та антипартизанські заходи. Інсайдери озвучують причину - погана ніч для окупантів в Бердянську де вони раптом втратили певну кількість військових. Тому очікуємо багато і жорстко в середині міста», - написав Андрющенко.

Деталі

Він закликав бути насторожі та не наражати себе на небезпеку.

«Вичистить телефони. Без зайвої необхідності не відходьте від домівок. Оминайте блок-пости. Допомагайте один одному», - додав Андрющенко.

Доповнення

Російські куратори окупації Маріуполя дмитро саблін та петро іванов вимагають від місцевих фермерів, які не евакуювалися, віддати весь врожай, а за допомогою російської зброї їх примушують підписати юридичні папери по безоплатній передачі права власності на земельні ділянки та майно.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль завдав ракетного удару по іранському заводу БПЛА

     • 629305 переглядiв

    JPMorgan: кредитори просили Україну реструктурувати борги

     • 130036 переглядiв

    TikTok перевів Україну до європейського регіону: що це означає

     • 317565 переглядiв