okupanti-zamanyuyut-gromadyan-na-vibori-v-ordlo-deshevimi-kharchami

Окупанти заманюють громадян на “вибори” в ОРДЛО дешевими харчами

 • 9568 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Окупаційна влада для збільшення явки на псевдовибори у Луганській і Донецькій областях заманює громадян дешевим хлібом, овочами та олією. Про це у Facebook повідомляє прес-центр СБУ, передає УНН.

“Спектакль розпочався. В кращих традиціях СРСР в ОРДЛО відбуваються так звані вибори. Кремлем поставлено завдання: до 12:00 повідомити про явку не менш 50% „виборців“. Масово відбуваються містифікації, заради телевізійної картинки про „черги бажаючих проголосувати“. На дільницях організували пункти з продажу дешевшого, ніж завжди хліба, але не більше 2 буханки в руки, овочів, олії”, — йдеться у повідомленні.

Як зазначили в СБУ, “показово, що самим популярним кандидатом є Чак Норріс, за якого масово віддають голоси нечисельні “виборці”.

Також у СБУ наголосили, що на окупованих територіях з невідомих причин зник мобільний зв’язок і припинив роботу сайт так званого “центрвиборчкому”.

Нагадаємо, попередньо в Росії вже намалювали для підтримки Пушиліна в “ДНР” — 55 відсотків, для Пасічника в “ЛНР” — 60 відсотків. Явка на “вибори” має скласти 73 відсотки.

Як повідомляв УНН, на так званих “виборах” глав і депутатів самопроголошених Донецької і Луганської псевдореспублік відкрилися дільниці для голосування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП