okupanti-zanepokoyeni-mozhlivistyu-ukrayinskikh-nastupalnikh-diy-u-dvokh-napryamkakh-britanska-rozvidka

Окупанти занепокоєні можливістю українських наступальних дій у двох напрямках - британська розвідка

 • 499099 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Командування російських окупантів занепокоєне можливістю українських наступальних дій у двох напрямках, йдеться у зведенні Міноборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Цитата

"Те, як росія працює над покращенням оборони, свідчить про те, що командування, швидше за все, стурбоване можливістю великих українських наступальних дій у двох напрямках: або на півночі Луганської області, або на Запоріжжі, - вказують у МО Британії. - Вирішити, якій з цих загроз протидіяти насамперед, ймовірно, є однією з центральних дилем для російських фахівців з оперативного планування".

Деталі

За оцінками МО Британії, "великий український прорив на Запоріжжі серйозно підірве життєздатність російського "сухопутного мосту", що сполучає ростовську область росії та Крим; український успіх на Луганщині ще більше підірве військову мету "визволення" Донбасу, що декларується росією".

При цьому там зазначають, що останніми тижнями росія зміцнила оборонні укріплення у центральній частині Запорізької області на півдні України, особливо між містами Василівка та Оріхів. І що росія зберігає "великі сили" у цьому секторі.

Доповнення

Очільник ГУР МОУ Кирило Буданов заявив, що Україна планує масштабний контрнаступ вже цієї весни, найзапекліші бої очікуються в березні. 

Українські Національні Новини

Війна