okupanti-zavershuyut-viznachennya-vigidnikh-mists-dlya-zavdannya-golovnikh-udariv-po-skhodu-minoboroni

Окупанти завершують визначення вигідних місць для завдання головних ударів по Сходу – Міноборони

 • 138678 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Керівництво російської армії завершує визначення вигідних місць для завдання головних ударів на сході України. Про це заявив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу, пише УНН.

Мотузяник зазначив, що противних проводить наступальні дії в Східній операційній зоні.

Цитата

"Основною метою яких є встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей, а також утримання сухопутного коридору з окупованим Кримом. Керівництво російської армії завершує визначення вигідних місць для нанесення головних ударів. Про це свідчать, зокрема, способи вогневого ураження, форма побудови бойових порядків, ешелонування військ противника. А також безперервні наступальні дії на окремих напрямках", - розповів Мотузяник.

Доповнення

Заступник командувача військ центрального військового округу рф генерал-майор Рустам Міннекаєв повідомляв, що окупаційні війська російської федерації під час другої фази війни хочуть повністю захопити Донбас та встановити контроль над Південною Україною.

Президент Володимир Зеленський 18 квітня увечері у відеозверненні заявив, що "зараз уже можна констатувати, що російські війська розпочали битву за Донбас, до якої давно готувалися". І що дуже значна частина всієї російської армії зараз сконцентрована для цього наступу.

У Міноборони України 19 квітня повідомляли, що окупанти пішли у наступ у Харківській, Луганській та Донецькій областях.

Українські Національні Новини

Суспільство