okupanti-zbilshili-schilnist-vognyu-pid-stanitseyu-luganskoyu

Окупанти збільшили щільність вогню під Станицею Луганською

 • 12690 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада. УНН. З початку поточної доби російсько-терористичні угруповання застосували проти українських військових на Донбасі великокаліберні міномети. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив представник прес-центру штабу Операція об'єднаних сил Олексій Жуганов, передає кореспондент УНН.

"Від початку цієї доби противник застосував автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети та міномети у районах населених пунктів Південне і Малинове. Слід відмітити, що окупанти збільшили вогневий вплив по опорних пунктах, що на підступах до Станиці Луганської. Так, сьогодні зранку, російсько-окупаційні війська вели вогонь з мінометів 120-го калібру", - сказав Жуганов.

За його словами, Об'єднані сили вживають заходів щодо збереження життя та здоров'я військовослужбовців та цивільного населення. Втрат не зафіксовано.

Нагадаємо, 25 листопада ситуація в районі проведення ООС залишалася цілком контрольованою. Бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Під час бойових дій, поранення отримали два військовослужбовці Об’єднаних сил.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП