okupanti-zmitsnyuyut-sili-na-zmiyinomu-rechnik-odeskoyi-ova

Окупанти зміцнюють сили на Зміїному, є висока загроза ракетних ударів – речник Одеської ОВА

 • 151792 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Російські окупанти виставляють комплекси С-400 у тимчасово окупованому Криму та зміцнюють сили на острові Зміїний. Загроза ракетних ударів – висока. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, інформує УНН.

Деталі

Братчук повідомив, що ніч в Одесі та області минула без обстрілів. Однак є висока загроза ворожих ракетних ударів.

"Мета ворога – подальша блокада одеського порту та контроль над північно-західною частиною акваторії Чорного моря. Ворог у тимчасово окупованому Криму виставляє комплекси С-400 та облаштовує оборонні дії на острові Зміїний", – сказав речник ОВА.

Довідка

С-400 – російський зенітно-ракетний комплекс нового покоління, створений для збиття ракет, літаків-розвідників, літаків стратегічної та тактичної авіації.

Нагадаємо

У Чорне море з тимчасово окупованого Севастополя вийшов російський крейсер "Адмірал Макаров", через що зросла ймовірність ракетних ударів.

Мета ворога — подальша блокада Одеського порту і контроль над північно-західною частиною акваторії Чорного моря. Ворог у тимчасово окупованому Криму виставляє комплекси С-400 [російська зенітна ракетна система великого і середнього радіуса дії, зенітний ракетний комплекс нового покоління] й облаштовує оборону на острові Зміїний

Українські Національні Новини

Кримінал та НП