okupanti-zoseredzhuyut-osnovni-zusillya-na-zakhoplenni-mariupolya-ta-nastupi-v-rayoni-izyumu-genshtab

Окупанти зосереджують основні зусилля на захопленні Маріуполя та наступі в районі Ізюму – Генштаб

 • 134569 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Основні зусилля російських окупантів зосереджуються на захопленні Маріуполя та наступі в районі Ізюму на Харківщині. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

"російська федерація продовжує повномасштабну збройну агресію проти нашої Держави",- йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що ворог й надалі проводить підготовчі заходи з метою активізації наступальних дій на сході України для встановлення повного контролю над територіями Донецької та Луганської областей.

"Основні зусилля окупантів зосереджуються на захопленні Маріуполя та наступі в районі міста Ізюм. Залишається високою ймовірність залучення противником диверсійно-розвідувальних груп для здійснення диверсій на об’єктах транспортної інфраструктури", - зазначається в повідомленні.

Окрім того, ворог продовжує завдавати ракетних ударів по цивільних об’єктах на всій території України.

Доповнення

Російські окупанти намагаються обійти Ізюм на Харківщині, концентровано направити свої війська до Донецької та Луганської областей для посилення там військової присутності.

Президент України Володимир Зеленський повідомляв, що на сході й півдні України відбувається накопичення великої кількості військ, техніки російських окупантів, які збираються окупувати ще одну частину української територій.

Українські Національні Новини

Суспільство