okupanti-zviriyut-odnogo-iz-zastupnikiv-kerivnika-vtsa-schastya-vivezli-v-okupovaniy-lugansk

Окупанти звіріють: одного із заступників керівника ВЦА Щастя вивезли в окупований Луганськ

 • 96943 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Окупанти звіріють. Ми зараз намагаємось з’ясувати, яка доля одного із заступників керівника військово-цивільної адміністрації міста Щастя, тому що його вивезли в окупований Луганськ. Про це під час телемарафону повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Деталі

Гайдай наголосив, що окупанти звіріють. За його словами, людей, які мають чітку проукраїнську позицію, розстрілюють. Окупанти примушують людей, ставлять ультиматуми. Або людина іде працювати в місцевий орган самоуправління. Або їй дають зброю і відправляють воювати проти України. Є третій варіант, коли людину просто розстрілюють, додав голова ОВА.

Цитата

"Ми зараз намагаємось з’ясувати, яка доля в одного заступників керівника військово-цивільної адміністрації міста Щастя, тому що його вивезли в Луганськ і далі доля його взагалі невідома", - повідомив Гайдай.

Раніше

Голова Запорізької ОДА Олександр Старух повідомив, що російські загарбники вивезли викраденого мера Мелітополя Івана Федорова до окупованого Луганська. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Рада продовжила воєнний стан з 26 березня ще на 30 діб

     • 104081 переглядiв

    ОП: переговори з рф відновились

     • 156909 переглядiв

    Евакуація з Маріуполя: вже виїхало 2 тисячі легкових авто

     • 144824 переглядiв