okupanty-planuiut-prymushuvaty-do-sluzhby-u-zs-rf-spivrobitnykiv-viaznyts-tot-luhanshchyny-lysohor

Окупанти планують примушувати до служби у зс рф співробітників в’язниць ТОТ Луганщини – Лисогор

 • 21883 переглядiв

російські окупанти планують примусово залучити до бойових дій персонал пенітенціарних установ на окупованій Луганщині шляхом укладання контрактів на роботу в "особливих умовах" та підвищення вікового цензу для служби в окупаційних військах.

На тимчасово окупованій території Луганщини російські загарбники планують залучати до бойових дій співробітників в’язниць. Водночас йдеться про укладання контрактів для роботи в "особливих умовах" та підвищення граничного віку перебування на службі у лавах окупаційних військ. Про це повідомив на своїй сторінці у Telegram очільник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

Співробітників в’язниць на окупованій Луганщині росіяни будуть примусово залучати до бойових дій. Відповідний законопроєкт вже знаходиться на розгляді. Передбачено і укладання короткострокових контрактів для роботи в "особливих умовах" без особистої згоди. Також буде підвищений граничний вік перебування на службі

 – ідеться у повідомленні.

Доповнення

За даними Луганської ОВА, російські окупанти анонсують облаштування шести сміттєзвалищ у так званій "лнр". Йдетья про тимчасово окуповані українські міста: Луганськ, Сєвєродонецьк, Антрацит, Білокуракино, Сорокино та Первомайськ. Звозити сміття туди планують не лише із захоплених територій, а й з сусідніх регіонів рф.

Під ворожий вогонь потрапили українські поліцейські, які привезли допомогу мешканцям Луганщини12.04.24, 10:18 • [views_0]