okupatsiina-vlada-berdianska-ne-vyvozyt-smittia-z-mista-vulytsi-zakharashchenni-brudom-hlava-mva

Окупаційна влада Бердянська не вивозить сміття з міста: вулиці захаращенні брудом - глава МВА

 • 20754 переглядiв

Окупаційна влада Бердянська не може організувати роботу комунальних служб, тож мешканці скаржаться на гори не вивезеного сміття на вулицях міста.

Окупаційна влада Бердянська не може організувати роботу комунальних служб у місті, тож на вулицях тижнями стоїть не вивезене сміття. Про це розповіла керівниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі 

За словами очільниці МВА, містяни продовжують скаржитися на сміттєвий колапс у своїх дворах.

Попри пропагандистські ролики про роботу окупаційної адміністрації, за кадром у всіх районах міста накопичується "брудна правда".

На окупованих територіях через брак комунальників проблеми з вивозом сміття - Центр нацспротиву01.04.24, 15:06 • [views_0]

Проблема захаращення бердянських дворів і вивезення сміття залишається і лише загострюється. Зокрема, на вул. Центральній наступна картина: повні контейнери і антисанітарія. 

Ось такий вид із вікон на вулиці Центральній. Один контейнер вивозить "Зевс" і два будинки на Свободи, 60, не знаю, хто в них. Але, проблема в тому, що магазини також несуть сюди свої коробки, на зауваження не реагують.  А вже стає жарко і чого нам далі чекати? Полчище пацюків? Хто за цей бардак буде відповідати? 

- наводить Галіціна коментар однієї з місцевих.

За її словами, подібна ситуація спостерігається по всьому місту. Окупанти повністю ігнорують невдоволення людей

Нагадаємо

У Центрі національного спротиву заявили, що несанкціоновані сміттєзвалища та будівельні відходи заполонили тимчасово окуповану Донеччину.