oleksandriya-perervala-bezprograshnu-seriyu-v-upl

"Олександрія" перервала безпрограшну серію в УПЛ

 • 15418 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. На "Славутич-Арені" в Запоріжжі пройшов матч 14–го туру Української Прем'єр-ліги в якому "Маріуполь" приймав "Олександрію", передає УНН з посиланням на сайт "Олександрії".

Деталі

Перша п’ятнадцятихвилинка зустрічі – це постійні атаки з одого та з іншого боків. М’яч практично не затримувався в центрі поля – помітно, що у команд було велике бажання забити.

На 15-й хвилині хорошу нагоду відкрити рахунок втратив Валерій Лучкевич. Футболіст, отримавши пас в штрафному майданчику від Кирила Ковальця, майстерно розібрався з двома захисниками і пробив з вигідної позиції. Кіпер азовців не без проблем перевів м’яч на кутовий.

Поступово футболісти "Маріуполя" почали нарощувати темп. Гра вирівнялася, але проходила без гострих моментів.
Третя спроба Артема Сітала виявилася більш вдалою і призвела до взяття воріт. На 37-ій хвилині кіпер Олег Білик розпочав атаку. Він точно віддав пас на капітана Євгена Банаду, а той спрямував "круглого" на хід Сіталу, який з лінії штрафного майданчику, пробив в дальній нижній кут: гол, який став несподіванкою для голкіпера азовців Кудрика.

Після перерви команди розпочали грати в більш агресивний футбол. Господарі кинули всі сили для того щоб відігратися, олександрійці теж не хотіли відсиджуватися в захисті. Високий темп гри зайвий раз свідчив про велике бажання обох суперників завершити цей матч на мажорній ноті, що вдалося лише "Олександрії" – 1:0.
"Олександрія" перервала серію із 4-х поєдинків без перемог.

До речі

У наступному, 15-у турі, олександрійці вдома прийматимуть ФК "Минай". Матч відбудеться в суботу, 20 лютого на КСК "Ніка".

Українські Національні Новини

Спорт