oleksandriya-zavdala-shakhtaryu-drugoyi-porazki-v-sezoni-upl

"Олександрія" завдала "Шахтарю" другої поразки в сезоні УПЛ

 • 18798 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Поєдинком за участі "Шахтаря" та "Олександрії" стартував 16 тур Української Прем'єр-ліги. Зустріч відбулася на харківському стадіоні "Металіст", передає кореспондент УНН.

Героєм першого тайму та усієї зустрічі став 25-річний нападник Артем Полярус. На 14 хвилині форвард відгукнувся на точний простріл низом від Андрія Бацули і завдав точного удару. Примітно, що у даному моменті жодний гравець "гірників" не знаходився біля опонента. Через 13 хвилин Полярус прийняв м'яч на груди у карній зоні "помаранчево-чорних", знаходячись спиною до володінь Пятова, встиг розвернутися і завдати точного пострілу в нижній кут воріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" розпочав переговори щодо трансферу захисника "Фіорентини"

Відзначимо, що між дублем у виконанні футболіста "Олександрії" господарям вдався один гол, автором якого став Бернард – 1:2.

Зауважимо, що номінальні господарі мали велику перевагу за ударами 16:3, однак не зуміли дані цифри реалізувати у більше число голів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манчестер Юнайтед може придбати півзахисника Шахтаря

Таким чином, "Шахтар" зазнав лише другої поразки в сезоні УПЛ і з 36 очками продовжує лідирувати в чемпіонаті. "Олександрія" одержала тільки другу звитягу в УПЛ і з 15 очками піднялася на 8-й рядок.

Українські Національні Новини

Спорт