oleksiy-danilov-prosit-magate-napraviti-predstavnikiv-na-zakhopleni-aes

Олексій Данілов просить МАГАТЕ направити представників на захоплені АЕС

 • 94621 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. Секретар РНБО Олексій Данілов просить МАГАТЕ направити представників на захоплені в Україні АЕС. Про це повідомляє УНН з посиланням на Енергоатом.

Деталі

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов звернувся до Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), закликаючи його направити представників на захоплені російськими загарбниками Чорнобильську та Запорізьку АЕС. Це необхідно для контролю за дотриманням норм.

Цитата

"Росія – країна-терорист, це вже доведено, – сказав він на одному з телеканалів. – Але вона зараз ще й країна – ядерний терорист. І сьогодні інституція, яка має назву МАГАТЕ, мала би втрутитися в цю ситуацію", - заявив Данілов.

"Терористи захопили дві АЕС, а МАГАТЕ мовчить як води в рота набрали. Де його представники на цій станції? Вони б мали вже прибути сюди, безпосередньо контролювати все, що відбувається на цих станціях", - додав секретар РБНО.

Він зверневся до всіх представників МАГАТЕ аби ті прислали на Чорнобильську та Запорізьку станції своїх представників, щоб вони переконалися, що там відбувається по нормах і нормативах, як на ядерних об’єктах.

Додамо

Очільник Енергоатома розповів про ситуацію на Запорізькій АЕС.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Одеські рятувальники знешкодили авіабомбу

     • 102620 переглядiв

    Українка виборола звання чемпіонки світу з легкої атлетики

     • 145023 переглядiв

    Окупанти із "градів" обстріляли Нові Петрівці

     • 168255 переглядiв