olifer-boyoviki-ne-garantuyut-bezpeku-roboti-pratsivnikiv-dfs

Оліфер: бойовики не гарантують безпеку роботі працівників ДФС

 • 9302 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Бойовики ДНР не дають гарантій безпеці роботі працівників Донецької фільтрувальної станції, що ставить під загрозу водопостачання регіону. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар представника України у ТКГ Дарка Оліфер за підсумками сьогоднішнього засідання тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі, передає УНН.

"Ситуація навколо Донецької фільтрувальної станції викликає все більшу тривогу. Систематичні обстріли з боку НЗФ ОРДЛО загрожують безпеці працівників станції та водопостачанню, яке є життєво необхідним для величезної кількості людей. На цій ділянці РФ досі не дає гарантій безпеки для працівників, ремонтників та СММ ОБСЄ", - написала Оліфер.

Як повідомляв УНН, бойовики продовжують зривати домовленості щодо допуску ремонтних бригад на окуповані території для відновлення мобільного зв'язку.

Нагадаємо, Україна очікує, що Російська Федерації відгукнеться на ініціативу створення тристоронньої групи для пошуку безвісти зниклих, в яку увійдуть Україна, РФ та представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП