olimpiada-2020-v-yaponiyi-vzhe-startuvali-zmagannya-z-softbolu

Олімпіада-2020: в Японії вже стартували змагання з софтболу

 • 21762 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Змагання на Літніх Іграх у Токіо розпочалися із софтболу між жіночими збірними Японії та Австралії. Про це інформують на сторінці Олімпіади у Twitter.

Деталі

Отже, жіноча збірна Японії обіграла команду Австралії з рахунком 8:1 на стадіоні у Фукусімі. Змагання із софтболу продовжаться упродовж двох днів до церемонії відкриття, яке відбудеться 23 липня.

Team Japan is on a roll.

The second home run of the game goes to the host nation. #TokyoOlympics

NBCSN
https://t.co/DAJ1HTV40X
NBC Sports App pic.twitter.com/FRshCnJIO5

— #TokyoOlympics (@NBCOlympics) July 21, 2021

Довідка

Софтбол — різновид бейсболу, який грають м'ячем, більшим та значно м'якшим за бейсбольний. У цьому виді бейсболу свої правила: подавання м'яча таке, що знижує швидкість в польоті, а сама гра триває сім інінгів замість дев'яти як у бейсболі. У багатьох бейсбольних країнах софтбол — альтернатива бейсболу для непрофесіоналів і жінок, адже відмінності мають на меті зниження травматизму та вимог до фізичної форми спортсменів.

Нагадаємо

Організатори вирішили проводити Ігри без іноземних уболівальників, місцевих глядачів також не допустять на заходи в шести японських префектурах, включаючи Токіо.

За кілька днів до початку Олімпіади ситуація з поширенням коронавірусу залишається непростою: добовий приріст кількості нових випадків в японській столиці тримається на позначці вище тисячі. З 12 липня через погіршення епідемічної ситуації в Токіо знову набув чинності режим надзвичайної ситуації, який триватиме до 22 серпня.

Кілька іноземних спортсменів, які проживають в Олімпійському містечку в Токіо, уже захворіли на COVID-19. Губернатор Токіо запевняє, що система охорони здоров'я міста готова до Олімпіади-2020.

Дві третини жителів Японії не вірять, що країна може провести Олімпіаду безпечно і надійно на тлі COVID-19.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні майже 2,246 млн випадків COVID-19, за добу - 655

     • 25645 переглядiв

    В Україні знеструмлено понад 800 населених пунктів

     • 17788 переглядiв

    “Олександрія” підписала двох новачків: відомі деталі

     • 15462 переглядiв