olimpiada-v-nastupnomu-rotsi-maye-stati-simvolom-nadiyi-dlya-vsogo-svitu-vooz

Олімпіада в наступному році має стати символом надії для всього світу - ВООЗ

 • 13566 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Олімпійські ігри наступного року в Токіо мають стати символом надії для світу. Про це заявив генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Аданом Гебреісус, звертаючись до лідерів країн на саміті G20, який проходить в режимі онлайн, передає УНН.

"ВООЗ співпрацює з Міжнародним олімпійським комітетом, щоб Олімпійські ігри наступного року в Токіо були успішними та стали символом надії для світу", - наголосив Гебреісус.

Рішення про перенесення Олімпіади було ухвалено наприкінці березня після того, як Національний олімпійський комітет Канади повідомив, що не направлятиме своїх атлетів на Ігри в 2020 році в зв'язку з ризиком захворювання.

Нагадаємо, Японія розглядає можливість звільнення глядачів з-за кордону на Олімпійських та Паралімпійських іграх наступного літа у Токіо від 14-денного періоду карантину.

Згодом голова Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах повідомив, що Олімпійські ігри в Токіо, перенесені на 2021 рік через COVID-19, мають відбутися у призначений час, не дивлячись на те, що світ досі не впорався з пандемією коронавірусу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП