olimpik-prodovzhiv-kontrakt-iz-trenerom-ta-rozirvav-ugodu-iz-napadnikom

"Олімпік" продовжив контракт із тренером та розірвав угоду із нападником

 • 13282 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. У стані ФК "Олімпік" (Донецьк) відбулася кадрова зміна в ростері, а також було вирішено продовжити контракти із тренерським складом команди, інформує УНН з посиланням на прес-службу донецького клубу.

Головний тренер команди Роман Санжар продовжив контракт з "Олімпіком" ще на один рік, який закінчувався в кінці 2017 роки. Нова угода з 38-річним фахівцем буде діяти до кінця 2018 року.

Крім того, продовжено угоди з помічниками головного тренера. Тренер з фізпідготовки Олексій Зміївський і тренер воротарів Станіслав Тищенко уклали нові контракти також терміном на один рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК "Динамо" оголосив про підписання захисника Шабанова

Зазначено, що Санжар очолив "Олімпік" в квітні 2013 року. З тих пір він провів біля керма донецького клубу 154 матчі, в яких донеччани здобули 55 перемог, 42 матчі звели до нічиїх і 57 раз програли. Під керівництвом Санжара команда вийшла в Прем'єр-лігу, закріпилася там, а в минулому році вперше завоювала путівку в кваліфікацію Ліги Європи.

Натомість контракт 32-річного нападника "Олімпіка" Володимира Прийомова з донецьким клубом підійшов до кінця. Сторони прийняли рішення не продовжувати співпрацю. Склад донеччан Прийомов поповнив лише у вересні, підписавши короткострокову угоду - до кінця осінньої частини сезону - забив три голи у восьми матчах і був одним з лідерів колективу.

Нагадаємо, що раніше стан "Олімпіку" залишив й півзахисник Андрій Богданов

 

Українські Національні Новини

Спорт