olimpiyska-chempionka-semerenko-otrimala-pozitivniy-test-na-koronavirus

Олімпійська чемпіонка Семеренко отримала позитивний тест на коронавірус

 • 11384 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Збірна України з біатлону відправилася на довгоочікуваний збір за кордон. Команда не в повному складі вилетіла в Мюнхен, оскільки у Віти Семеренко виявили коронавірус, передає УНН з посиланням на "Xsport".

Напередодні вильоту спортсмени здавали обов'язковий тест на коронавірус. Позитивний результат тесту виявився у Віти Семеренко. Тепер олімпійська чемпіонка Сочі змушена піти на самоізоляцію і приєднається до команди після повного одужання.

А капітан чоловічої збірної Дмитро Підручний, після того як повідомив про позитивний тесті на Covid-19, здав ще два, результати яких виявилися негативними. Це дозволило біатлоністам приєднатися до команди і разом відправитися на збір.

Таким чином, до Німеччини вирушило 7 чоловіків та 5 жінок:

чоловіки: Дмитро Підручний, Артем Прима, Сергій Семенов, Руслан Ткаленко, Богдан Цимбал, Антон Дудченко, Тарас Лесюк.
жінки: Олена Підгрушна, Валя Семеренко, Дар'я Блашко, Катерина Бех, Юлія Журавок.

Додамо, що сезон Кубка світу стартує етапом в Контіолахті 28 листопада. Там пройде два спарених етапу, після чого біатлоністи переберуться в австрійський Хохфільцен, де також заплановано відразу два етапи.

Нагадаємо, в Україні на 9 годину 3 жовтня зафіксовано вже понад 222 тисячі випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст нових випадків за добу - знову антирекорд у понад 4,6 тисячі.

Внаслідок хвороби загалом в країні померли 4 353 людини, з них за добу - 92.

Також, за даними системи моніторингу, станом на 3 жовтня, від коронавірусу одужало 98 737 осіб, за останню добу - 2 146.

Українські Національні Новини

Здоров'я