olimpiyskiy-chempion-z-basketbolu-dyurant-pridbav-aktsiyi-futbolnogo-klubu

Олімпійський чемпіон з баскетболу Дюрант придбав акції футбольного клубу

 • 10536 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Дворазовий чемпіон Національної баскетбольної асоціації форвард "Бруклін Нетс" та збірної США Кевін Дюрант став співвласником клубу МЛС "Філадельфія Юніон", повідомляє УНН з посиланням на сайт клубу та ESPN.

Американець тепер має 5 відсотків акцій клубу. Його частка оцінюється в 16 млн дол. Дюрант також має право викупу ще 5 відсотків акцій в найближчому майбутньому.

"Я був шанувальником цього виду спорту, а потім побачив, як швидко зростає популярність ліги, побачив, як в різних містах по всій країні з'являється все більше вболівальників, а потім побачив, як ці франшизи впливають на бізнес міста і людей в окремо. Було дуже захоплююче", - підкреслив Дюрант.

Зауважимо, що "Філадельфія" заснована в 2008 році. У минулому сезоні клуб домігся найкращого результату в історії, посівши п'яте місце за підсумками регулярного чемпіонату і дійшовши до півфіналу Східної конференції.

Додамо, Дюрант крім двох чемпіонських титулів, двічі вигравав Олімпійській ігри (2012, 2016), а також чемпіонат світу-2010.

Українські Національні Новини

Спорт