olimpiyskiy-i-paralimpiyskiy-komitet-ssha-zaklikav-zaboroniti-vistupi-sportsmenam-iz-rosiyi-ta-bilorusi

Олімпійський і Паралімпійський комітет США закликав заборонити виступи спортсменам із Росії та Білорусі

 • 177931 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Олімпійський і Паралімпійський комітет США опублікував заяву, у якій закликав заборонити російським і білоруським спортсменам брати участь у міжнародних змаганнях через напад Росії на Україну, інформує УНН.

Текст заяви

“Олімпійський і Паралімпійський комітет США (USOC) та Консультативна рада спортсменів Олімпійського та Паралімпійського комітету США (AAC) приєднуються до Міжнародного олімпійського комітету (МОК) та світової олімпійської спільноти у закликах до повної заборони на участь російських, білоруських спортсменів і офіційних осіб у міжнародних спортивних заходах, включно із зимовими Паралімпійськими іграми в Пекіні 2022 року, яка набере чинності негайно. Поки світ з жахом спостерігає за тим, як Росія нахабно атакує невинних людей і спортсменів України, це єдина прийнятна дія, яку потрібно вжити для відновлення миру”, - йдеться в заяві.

Раніше

МОК рекомендував міжнародним спортивним федераціям та організаторам змагань не допускати до участі російських та білоруських спортсменів через вторгнення Росії в Україну. 

Українські Національні Новини

Новини Світу