olimpiyskiy-otrimav-zapiti-na-provedennya-debativ

"Олімпійський" отримав запити на проведення дебатів

 • 9566 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. До НСК "Олімпійський" надійшли запити щодо проведення дебатів кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка 14 та 19 квітня. Про це повідомила прес-служба "Олімпійського", передає УНН.

"До ДП НСК "Олімпійський" надійшли запити від уповноважених представників кандидатів на пост президента України щодо проведення дебатів. А саме, від представника кандидата у президенти Порошенка Петра Олексійовича – на 14 та 19 квітня 2019 року, та від представника кандидата у президенти Зеленського Володимира Олександровича - на 19 квітня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим НСК "Олімпійський" ініційовано переговорний процес з представниками зазначених кандидатів у президенти щодо забезпечення проведення дебатів на стадіоні.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, однак висунув свої умови до чинного Глави держави Петра Порошенка, зокрема, щодо їх проведення на НСК "Олімпійський".

Його пропозицію кандидат у президенти Петро Порошенко прийняв, вказавши: "стадіон, так стадіон".

Кандидат у президенти Петро Порошенко прийде на дебати 19 квітня на "Суспільне".

При цьому, він заявив, що чекає Володимира Зеленського на дебати на стадіоні НСК "Олімпійський" 14 квітня.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що піде на дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв УНН, Нацполіція та ДСНС до забезпечення безпеки під час можливих дебатів кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка на НСК "Олімпійський".

Українські Національні Новини

Політика