ombudsmen-virushila-do-rf-vidvidati-ukrayinskikh-politvyazniv

Омбудсмен вирушила до РФ відвідати українських політв’язнів

 • 11350 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова відправилася до Російської Федерації, щоб відвідати українських політв’язнів. Про це на своїй сторінці у Twitter написав Президент України Петро Порошенко, передає УНН.

“На виконання моїх домовленостей, ... Людмила Денісова вирушає в Росію для відвідання незаконно ув’язнених українців. Попросив передати слова нашої підтримки. З вами Україна і весь демократичний світ. Спільними зусиллями ми обов’язково повернемо всіх наших додому!” — написав Порошенко.

Раніше Президент України Петро Порошенко доручив Уповноваженому Верховної Ради з прав людини Людмилі Денісовій найближчим часом відвідати українських політв’язнів у Росії, окупованих територіях Донбасу та Криму.

Як повідомляв УНН, Порошенко наголосив на важливості якнайшвидшого звільнення українських політв’язнів, утримуваних в Росії та на окупованих територіях. Глава Української держави звернув увагу на голодування українців та висловив занепокоєння погіршенням їхнього стану здоров’я під час телефонної розмови з президентом РФ Володимиром Путіним.

На виконання моїх домовленостей, саме в ці хвилини Людмила Денісова вирушає в Росію для відвідання незаконно ув'язнених українців. Попросив передати слова нашої підтримки.

З вами Україна і весь демократичний світ. Спільними зусиллями ми обов’язково повернемо всіх наших додому!

— Петро Порошенко (@poroshenko) 13 июня 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика