onlayn-kameri-sposterezhennya-mozhut-buti-ochami-voroga-povitryani-sili

Онлайн камери спостереження можуть бути "очима" ворога - Повітряні сили

 • 913974 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат зазначив, що в Україні постало питання врегулювання роботи камер спостереження, які в режимі онлайн роблять трансляцію на YouTube-канали, аби уникнути витоку інформації про бойову роботу систем ППО, пише УНН з посиланням на Media Center Ukraine.

Цитата

«Сьогодні піднято дуже важливу тему. Навіть не те, що люди викладали відео, а те, що в нас працюють камери. Такі камери зрештою працюють по всьому світу, які в режимі онлайн роблять трансляцію на YouTube-канали. В нашій ситуації, коли в країні є воєнний стан, думаю, що буде зроблено певні корективи з військовими адміністраціями, коли є робота ППО, коли є загроза того, що буде витік інформації", - зазначив Юрій Ігнат.

На його думку, органи військової адміністрації "підкорегують, щоб синхронізовано не давати ворогу можливості" в режимі онлайн спостерігати за бойовою роботою Українських систем ППО і наголосив, що потрібно звертатися також до громадян щодо зйомок бойової роботи під час ракетних ударів. Речник зауважив, що потрібно в цьому питанні працювати не тільки з державними інституціями, а й комерційними установами, на яких розташовані камери відеоспостереження.

 "Із камерами щодо онлайн, треба не лише з державними інституціями працювати, тому що камери сьогодні є і на комерційних структурах, на заправках, на різних закладах. Треба теж з цим попрацювати", - зазначив Ігнат.

Доповнення

Як повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, у небі над Україною за ніч 16 травня знищили 6 аеробалістичних ракет "Кинджал", 9 крилатих ракет "Калібр" та три балістичні ракети - усі з 18 запущених російськими військами ракет, а також усі запущені дрони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка: москву має стурбувати нездатність її ППО захищати авіабази

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Покійний актор Пол Вокер повернеться у "Форсаж 10"

     • 3110339 переглядiв

    Китай закликав посольства прибрати знаки підтримки України

     • 901360 переглядiв