oon-mobilizuvala-na-tsili-gumanitarnoyi-diyalnosti-v-ukrayini-mobilizuvala-ponad-pivmilyarda-dolariv-kuleba

ООН мобілізувала на цілі гуманітарної діяльності в Україні понад півмільярда доларів - Кулеба

 • 11954 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Лише минулого року організації системи ООН надали Україні міжнародну технічну допомогу на 145 млн доларів. А на цілі гуманітарної діяльності в Україні організація мобілізувала понад півмільярда доларів. Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, який взяв участь в урочистій церемонії підняття прапора Організації Об'єднаних Націй з нагоди 75-ї річниці її створення, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби МЗС.

“Лише минулого року організації системи ООН надали Україні міжнародну технічну допомогу на 145 млн доларів. А на цілі гуманітарної діяльності в Україні організація мобілізувала понад півмільярда доларів”, - зазначив Кулеба.

Український дипломат підкреслив, що наша держава готова і надалі всіляко підтримувати важливу місію ООН, утверджуючи справедливість і рівність в світі.

“Як держава-член ООН ми і надалі будемо разом боротися за справедливість. Адже саме для цього існує ООН: для побудови справедливого світу. Разом з ООН - до справедливого миру у справедливому світі”, - заявив він.

Раніше Кулеба повідомив, що понад триста українців та українок нині беруть участь у шести операціях ООН з підтримання миру. ООН також постійно підтримує Україну, зокрема у контексті російської агресії проти нашої держави.

Українські Національні Новини

Політика