oon-pro-vidvedennya-rosiyskikh-viysk-vid-kordoniv-ukrayini-mi-vitayemo-bud-yaki-kroki-yaki-dopomozhut-zniziti-napruzhenist

ООН про відведення російських військ від кордонів України: ми вітаємо будь-які кроки, які допоможуть знизити напруженість

 • 14606 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. В ООН вітаємо будь-які кроки, які допоможуть знизити напруженість. Про це заявив в п'ятницю на брифінгу офіційний представник генерального секретаря ООН Стефан Дюжаррік, коментуючи заяву Росії про відведення військ від українського кордону, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Ми вітаємо будь-які кроки, які допоможуть знизити напруженість в цій галузі. Ми висловили стурбованість з цього приводу після низки подій, які привели до загострення напруженості. Я думаю, що будь-який крок, який знизить напруженість, як ми очікуємо, буде вітатися”, - заявив Дюжаррік.

Контекст

Міноборони Росії в четвер заявило, що почало перекидати війська від кордону з Україною в “місця їх постійної дислокації”.

При цьому Україна вважає позитивним факт відведення російських військ від своїх кордонів, але цей крок “не зупиняє ні ескалацію, ні конфлікт в цілому”.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Росії упевнені, що добудують "Північний потік - 2" у 2021 році

     • 23292 переглядiв