oon-ta-partneri-zavershili-pershiy-konvoy-iz-gumanitarnoyu-dopomogoyu-do-sum

ООН та партнери завершили перший конвой із гуманітарною допомогою до Сум

 • 86794 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Організація Об'єднаних Націй у п'ятницю повідомила, що разом зі своїми партнерами в Україні завершила першу колону гуманітарної допомоги до міста Суми. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Цитата

"130 тонн необхідної допомоги включають медичні товари, воду в пляшках, готові страви та консерви, які безпосередньо допоможуть близько 35 000 людям. Крім цих речей, колона привезла обладнання для ремонту систем водопостачання, щоб допомогти 50 000 людям", – заявив кризовий координатор ООН в Україні Амін Авад.

Постачання забезпечені Всесвітньою продовольчою програмою, Агентством ООН у справах біженців, Всесвітньою організацією охорони здоров’я та Дитячим фондом ООН, а також неурядовою організацією People in Need, йдеться у повідомленні.

"Ми розраховуємо на постійну співпрацю всіх сторін, оскільки Організація Об'єднаних Націй і наші гуманітарні партнери розширюють нашу операцію з надання допомоги, щоб реагувати на серйозну гуманітарну кризу, спричинену цією війною. Ми тут, щоб допомогти найбільш вразливим цивільним особам, які потрапили в бойові дії, де б не були вони в Україні. Для цього нам потрібен безперешкодний і постійний гуманітарний доступ", - додав Авад.

Нагадаємо

Молоко, дитяче харчування, м’ясо: як український бізнес згуртувався задля перемоги у війні.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Бійці Азов знищили ворожу техніку у Маріупольському регіоні

     • 131390 переглядiв

    В Україну прибула нова партія Starlink

     • 133741 переглядiв