oos-boyoviki-5-raziv-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi-ye-zagibliy-i-poraneni

ООС: бойовики 5 разів обстріляли українські позиції, є загиблий і поранені

 • 14656 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. З початку доби бойовики обстріляли 5 разів українські позиції, внаслідок чого один військовий загинув та чотири отримали поранення. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Максим Праута, передає УНН.

"Від початку поточної доби російсько-окупаційні війська відкривали вогонь 5 разів. І, на превеликий жаль, наслідком підступних дій окупантів є втрати з нашого боку", - сказав Праута.

Зазначається, що поблизу населеного пункту Оріхове, що на Луганському напрямку, після 7-ї години ранку противник випустив по позиціях підрозділів Об’єднаних сил три 120-ті міни та здійснив 8 пострілів зі станкового протитанкового гранатомету.

Як повідомляють у Міноборони, на Донецькому напрямку близько 8-ї години неподалік Старогнатівки лунали ворожі автоматичний станковий гранатомет та стрілецька зброя.

З 9:30 тричі були обстріляні наші воїни, які боронять підступи до населеного пункту Піски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ООС: бойовики 10 разів обстріляли українські позиції, є поранений

"На цій ділянці фронту російсько-окупаційні війська застосували протитанковий ракетний комплекс, ручні протитанкові і автоматичні станкові гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю", - додав Праута.

За попередньою, станом на 12:30, інформацією, один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, чотири зазнали поранень. Втрати противника уточнюються.

"Зважаючи на те, що на даний час окупанти не припиняють обстрілів, а наші підрозділи активно їм відповідають", - акцентував увагу Праута.

Нагадаємо, бойовики атакували українські позиції на Донецькому напрямку, окрім того вони обстріляли вантажний автомобіль одного із підрозділів операції Об’єднаних сил, внаслідок чого є втрати серед українських захисників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП