oos-boyoviki-chotiri-razi-porushili-rezhim-tishi-ye-poraneniy

ООС: бойовики чотири рази порушили режим тиші, є поранений

 • 10750 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики чотири порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - повідомили у пресцентрі.

Три обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме:

- поруч з Авдіївкою – з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї;

- двічі поблизу Пісок – зі 120-мм міномету – 12 мін.

Також у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив один обстрілів наших позицій, а саме неподалік населеного пункту Зайцеве – з міномету калібру 82 мм ворог випустив 6 мін, 4 постріли зі станкового протитанкового гранатомету, а також вівся обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"У результаті ворожих обстрілів один український захисник зазнав поранення", - повідомили в штабі ООС.

Нагадаємо, 6 березня, внаслідок підриву БМП на невстановленому вибуховому пристрої один український захисник загинув, ще три військовослужбовця отримали бойове ураження. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП