oos-boyoviki-chotiri-razi-porushili-rezhim-tishi

ООС: бойовики чотири рази порушили режим тиші

 • 14313 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. У продовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Українські воїни у відповідь використали чергові вогневі засоби та припинили ворожі провокації", - повідомили у пресцентрі. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Верхньоторецького противник на світанку відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Згодом, агресор поблизу Авдіївки застосував ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Українських захисників, які виконують завдання в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" біля Луганського ворог двічі обстріляв із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

"Від початку сьогоднішньої доби втрат у лавах Об’єднаних сил немає. На ділянках розведення № 1, № 2 та № 3 режим "Тиша" дотримувався. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, 11 червня збройні формування Російської Федерації 16 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП