oos-boyoviki-dvichi-porushuvali-rezhim-tishi

ООС: бойовики двічі порушували “режим тиші”

 • 19430 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Протягом минулої доби, 7 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовані 2 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Про це інформують у штабі ООС, пише УНН.

Деталі

Зокрема, поблизу населеного пункту Лебединське найманці обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

А неподалік Луганського російські загарбники вели вогонь з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових, автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Поточна доба

Станом на 7 годину ранку 8 червня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовані 2 порушення режиму припинення вогню. Поблизу населеного пункту Новгородське противник двічі обстріляв позиції наших військ зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо

У вихідні дні, з 4 по 6 червня ОБСЄ зафіксувала численні порушення режиму припинення вогню, серед яких обстріли та вибухи.

Українські Національні Новини

Суспільство