oos-boyoviki-odin-raz-vidkrivali-vogon-iz-granatometa-bilya-stanitsi-luganskoyi

ООС: бойовики один раз відкривали вогонь із гранатомета біля Станиці Луганської

 • 11494 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики один раз порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Від початку поточної доби, 1 жовтня, на ділянках відповідальності наших бригад російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. Так, противник провокував українських захисників з автоматичного станкового гранатомета поблизу Станиці Луганської. Бойових втрат і поранень унаслідок ворожих пострілів немає", - повідомил у пресцентрі.

Окрім того, уже другу добу поспіль на Луганщині триває боротьба з вогняною стихією. Військовослужбовці Збройних Сил спільно з рятувальниками ДСНС продовжують локалізовувати пожежі на ділянках території загальною площею 90 гектарів.

Так, наразі ліквідовано 2 пожежі, зокрема у районі населених пунктів Половинкине та Сєвєродонецьк. Окрім того, вже локалізовані осередки загоряння неподалік Трьохізбенки, Новоолександрівки, Артема, Болотеного, Підлісного.

Триває локалізація пожеж в населених пунктах Кряківка, Старий Айдар, Старобільськ, Золоте та Станиця Луганська. Через швидке поширення вогню поблизу контрольного пункту в’їзду-виїзду в Станиці Луганській, за рішенням командувача Об’єднаних сил, від сьогодні роботу КПВВ призупинено. Пропуск громадян до тимчасово окупованої території не здійснюється. Робота КПВВ буде відновлена після стабілізації ситуації.

"Українські захисники не втрачають пильності та готові миттєво реагувати на будь-які провокаційні дії противника. Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою. Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати завдання за призначенням, неухильно дотримуючись досягнутих 22 липня 2020 року домовленостей", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, 30 вересня у районі відповідальності українських підрозділів зафіксовано 11 обстрілів з боку бойовиків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП