oos-boyoviki-pyat-raziv-obstrilyali-pozitsiyi-zsu

ООС: бойовики п’ять разів обстріляли позиції ЗСУ

 • 7395 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Незаконні збройні формування п’ять разів обстріляли позиції наших військ в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Про це повідомив представник прес-центру штабу ООС Олексій Жуганов, передає УНН.

"Порівняно з минулою добою, обстановка в районі операції Об’єднаних сил залишалася напруженою. Російські окупанти п’ять разів зухвало обстріляли позиції наших військ", – йдеться у зведенні.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" обстріли велися двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї по позиціях українських військових в районі населеного пункту Славне, з тимчасово окупованого селища Сигнальне. Також ворог вів вогонь з окупованого селища Верхньошироківське з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї в районі населеного пункту Гнутове.

А в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" бойовики обстрілювали з гранатометів позиції українських військових поблизу населеного пункту Новоолександрівка, з окупованого найманцями селища Калинове-Борщувате.

"Внаслідок підступних ворожих обстрілів протягом минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. У відповідь на обстріли наших позицій, українські захисники застосовували чергові вогневі засоби", – зазначили в ООС.

У штабі додали, що у відповідь на обстріли українські захисники застосовували чергові вогневі засоби.

Нагадаємо, від початку цієї доби, станом на 12:00, обстрілів з боку російсько-окупаційних військ на лінії бойового зіткнення не було зафіксовано.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП