oos-boyoviki-pyat-raziv-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi-ye-poraneniy

ООС: бойовики п'ять разів обстріляли українські позиції, є поранений

 • 10401 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Від початку поточної доби на лінії бойового зіткнення бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомив представник пресцентру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк під час брифінгу, передає УНН.

"Від початку поточної доби на лінії бойового зіткнення зафіксовано 5 прицільних обстрілів позицій наших воїнів з боку російсько-окупаційних військ", - сказав Гуцуляк.

Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Так, після 4:30 ранку на ділянці розведення сил та засобів поблизу Золотого наші воїни зафіксували розриви 4-х ворожих мін калібру 82 мм.

Також, з гранатометів та великокаліберних кулеметів окупанти вели збройні провокації в районах Хутора Вільного та Старогнатівки, з АГС — поблизу Новогнатівки, та зі стрілецької зброї — по захисниках Гнутового.

"За наявною інформацією, від початку поточної доби внаслідок ворожих обстрілів отримав поранення один захисник України. Воїна евакуйовано до військового мобільного госпіталя", - проінформував Гуцуляк.

Нагадаємо, 4 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 32 рази обстріляли українські позиції, є загиблий і поранені.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП